Catering buffet
Basis koud buffet
Warm / Koud mini buffet (vanaf 10 personen) € 19.00 pp
Warm / Koud buffet (vanaf 20 persoen) € 18.00 pp
Warm / Koud mini buffet (vanaf 30 personen) € 17.00 pp
Luxe huzarensalade
ham en asperges, gevulde eieren, gevulde tomaten, komkommer met olijf en augurk en een opgemaakte sinaasappel.
Luxe zalmsalade
gevulde eieren, gevulde tomaten, gerookte zalm, gerookte paling, garnalen en augurk.
Visschotel met diverse soorten vis, o.a.: paling, zalm, haring, rivierkreeft, makreel.
Stokbrood.
Kruidenboter en roomboter.
Frisse fruitsalades of bavarois.
Uitbreidingsmogelijkheden (warm) aan het koud buffet
Optie 1 :
Satépan (kipsate met pindasaus)
stokbrood en kruidenboter.
Prijs € 5,50 extra per persoon.
Optie 2:
Verschillende soorten soep
keuze uit:tomaten,groenten of kip,etc
met stokbrood en kruidenboter.
Satépan (kipsate met pindasaus)
Balletjes gehakt in zoetzure saus.
Nasi, atjar en kroepoek.
Prijs € 10,50 extra per persoon.
Optie 3:
Wraps gevuld met zalm en / of beenham.
Runderstoofpotje met aardappelgratin en witte rijst
witlof gegratineerd met ham en kaas.
Prijs € 9,75 extra per persoon.
Optie 4:
Verschillende soorten soep keuze uit: tomaten,groenten of kip,etc
stokbrood en kruidenboter
Biefstuk puntjes in stroganoffsaus of varkenshaaspuntjes in champignonroomsaus.
aardappelgratin of gebakken krieltjes
witlof gegratineerd of spercieboontjes gewikkeld in spek.
Prijs € 10,50 extra per persoon.
Het buffet wordt op temperatuur geleverd. De salades heerlijk koel en de warme producten op de juiste temperatuur.
Voor de warme producten ontvangt u een chafing dish met branders.
U kunt meteen aan tafel !
Borden en bestek :
Bij een buffet vanaf 20 personen ontvangt u gratis borden en bestek (servetten) in bruikleen.
Heeft u een buffet met minder dan 20 personen dan berekenen wij € 1,25 per set (bord + bestek) per persoon.
Wij bieden verschillende menu’s, buffetten, hapjes, salades, lunches en BBQ arrangementen aan
Neem gerust contact met ons op voor een afspraak, een vrijblijvende offerte op maat of om overige mogelijkheden en details door te nemen.