We zijn er klaar voor :

We mogen we u weer ontvangen in ’t Oude Parochiehuis.

We kunnen in onze zaal maximaal 60 personen ontvangen met in achtneming van de 1.5m afstand regel.
De overheid stelt als regel dat ’t Oude Parochiehuis alleen open mag met een reservering.
Wij vragen u zich dan ook aan te melden via uw organisator of neem contact met ons op.

Maatregelen:

Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen en meten wij, geheel contactloos, uw temperatuur.
Vragen wij of u klachten heeft en dient u ons beleid binnen te volgen. Houd voldoende afstand, minimaal 1.5m.

• Vergaderingen: (download het aanmeldingsformulier)
    • Bij vergaderingen krijgt u een tafel en stoel aangewezen en dient u hierop te blijven zitten, tenzij het noodzakelijk is dat u zich verplaatst.
    • Voor het gebruik van het toilet dient u het personeel op te hoogte te stellen zodat ook het toilet weer na uw bezoek gereinigd kan worden.
    • Koffie en thee wordt bij u aan tafel gebracht evenals versnaperingen.
    • De garderobe is niet in gebruik, uw jas hangt u over uw stoel.
  • Condoleances :
    • De toegang wordt gereguleerd.
    • Koffie en thee schenken we in disposables die men kan pakken bij binnenkomst.
    • Via een vooraf aangegeven route kunnen de belangstellende langs de familie lopen.
    • Alleen formeel condoleren is mogelijk en is fysiek contact tussen de belangstellende en de familie niet mogelijk.
      • Een mooi handgebaar of ondersteunende woorden zijn een mooi alternatief.
    • Na het condoleren verlaat men de ruimte en kan men kiezen voor een lunchpakketje.
      • Een vers verpakt broodje of een stuk fruit en ander lekkers worden (in overleg met de familie/ uitvaartorganisatie) in papieren tasjes meegegeven.
    • De toilet en garderobe is niet in gebruik.
  • Verjaardagen en andere samenkomsten:
    • Tot maximaal 60 personen
    • Tafel indeling en de doorloop nemen we vooraf met u door.
  • Trouwen:
    • Het huwelijk kunt u laten voltrekken in ’t Oude Parochiehuis.
    • Maximaal 30 personen kunnen al aanwezig zijn.
    • Dineren kan pas vanaf 1 juni.
    • Trouwfeest is nog niet toegestaan.
  • Toneelvoorstellingen.
    • maximaal  60 personen.
  • Business events + live streaming
    • Wij bespreken vooraf uw wensen.

U bent als organisator verantwoordelijk voor de veiligheid van u en uw gasten en u dient hier ook op te handhaven. Wordt deze regel gecontroleerd door de ambtenaar en beboet dan zullen we deze kosten rechtstreeks aan de bezoekende partij doorbelasten.