De klant vertelt

Beste teamleden van ‘t Oude Parochiehuis,

Ik wil jullie, ook namens Job, hartelijk bedanken voor jullie bijdrage aan ons feestje van 2 juni 2018.
De hapjes, de drankjes en de fijne bediening, het was allemaal prima!
En de ruimte was ook mooi en prettig, fijn dat er weer zo’n locatie is in de buurt..
Van onze gasten hebben we ook allemaal positieve reacties gehad.
Als we weer iets te vieren hebben, weten we jullie te vinden.

Groeten, Erica Schröder

Vrijdag 15 december jl. een super verjaardagsfeest gehad in ‘t Oude Parochiehuis.
Vooraf samen met Ruud de mogelijkheden door besproken en afgestemd. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Complimenten voor de geweldige verzorging van de avond die mede door de goede zorgen van alle medewerkersis de avond onvergetelijke geworden.

Wat me ook is op gevallen is hoe attent de medewerkers waren, Ik als jarige werd bij naam genoemd, er werd goed voor me gezorgd, Er werd omgekeken naar mijn cadeaus en er was ruimte voor overlegmomenten.!!

Ik voelde met echt het middelpunt van de avond!! nogmaals dank allemaal.

Met vriendelijke groet,

Neeltje Wiegmans Kostman

Op zaterdag 15 juli vierden mijn zwager zijn 65ste verjaardag in ‘t Oude Parochiehuis in Mijdrecht/Wilnis.
Van te voren hadden alle familieleden 3 platen aangevraagd en die waren die dag te horen en te zien op een groot scherm.
Er werd meegezongen, en door sommige gedanst, wat het feest zeker ten goede kwam.
Er werden koffie, thee en andere drankjes geserveerd door vriendelijk personeel, met lekkere hapjes erbij.
Later in de middag was er een heerlijk warm/ koud buffet waar voor iedereen wel iets lekkers te vinden was, er was keus te over.
Of je nu een verjaardag, bruiloft of jubileum te vieren hebt, dit is een prima locatie. Bedankt Ruud en Joanne Keizer.

Met vriendelijke groet,

Elly Voorn

Fijne bruiloft gehad echt alles was super geregeld top

Groet,

Diana van den Bosch

We hebben 22 april onze 60 jarige verjaardag gevierd in ‘t Oude Parochiehuis.
Het was fantastisch.! Mooie entourage. Veel hapjes en drankjes.
Bediening was
subliem!! Een aanrader.
Geweldig feest geweest,

Yolande Verzandvoort

Mooi gerenoveerde zaal met een paar superkrachten als beheerders.
Veel mogelijkheden voor gebruik.
Vlotte bediening, lekkere hapjes.
Gewoon een aanrader,

T.M.Speijer