Live pagina

Welkom op de Live Pagina van ’t Oude Parochiehuis.

De eerst volgende uitzending is op :

maandag  1 juni 2020 : 9 uur : Pinkster viering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.
-2e Pinksterdag

Om de live uitzending mogelijk te maken verzoeken we u het collectegeld op rekening van de kerk overmaken.

Rabobank (IBAN) NL56RABO0135 2074 44
t.n.v. R.K. Kerkbestuur Mijdrecht / Wilnis

Digitaal via Tikkie : (scan via camera van uw mobile telefoon)

Namens het kerkbestuur alvast hartelijk dank.

Agenda live uitzendingen :

zondag  7 juni 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 14 juni 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 21 juni 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 28 juni 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

Nieuws :

Corona update:

Lees hier onze maatregelen rondom Corona

Herdenking van uw dierbare.

Heeft u een dierbare verloren in deze corona tijd en u mocht geen publieke condoleance houden. Wenst u toch een herdenking of condoleance na de corona tijd?  Neem dan nu alvast contact op met Ruud Keizer van ’t Oude Parochiehuis via 0297-778020. Hij kan u vertellen wat er nu of misschien over een paar weken allemaal mogelijk is.

Wie jarig is trakteert, maar wij trakteren de jarige.

Viert u uw verjaardag of huwelijksfeest  in ’t Oude Parochiehuis dan krijgt u van ons een cadeau.
U bent als jarige of bruidspaar op uw eigen feest namelijk helemaal GRATIS.

24 uurs rouwkamer blijft geopend.

In deze corona tijd zal onze  24 uurs kamer beschikbaar blijven voor gebruik.
Heeft u hier vragen over dan kunt u bellen met 0297-778020. Vraag naar Ruud Keizer en hij zal u alle benodigde informatie geven.

Eerdere uitzendingen:

Zondag 31 mei 2020 : 9 uur : Pinkster viering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.
– 1e Pinksterdag

Zondag 24 mei 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

donderdag 21 mei 2020 : 9.00 uur : Hemelvaart eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

Zondag 17 mei 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

Zondag 10 mei 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

Zondag 3 mei 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.