Live pagina

Welkom op de Live Pagina van ’t Oude Parochiehuis.

De eerst volgende uitzending is op :

Agenda live uitzendingen :

Iedere week zullen er nu uitzendingen zijn op:

zondag 11.00 uur. Deze uitzendingen zijn te volgen van de Youtube pagina van de kerk.

Nieuws :
Bericht vanuit de gemeente de Ronde venen 30 september 2020

Ontheffingen samenkomsten voor ’t Oude Parochiehuis.

De voorzitter van de veiligheidsregio kan ontheffing verlenen van het maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte bij samenkomsten in gebouwen die van groot belang zijn voor de regio.

Momenteel beraadt de regio zich over de vraag welke gebouwen daarvoor in aanmerking komen. Tot er duidelijkheid is over de vraag voor welke gebouwen deze ontheffing gaat gelden, zullen de 26 gemeenten binnen de regio Utrecht niet strikt vasthouden aan de eis van maximaal 30 personen, mits de instelling zich houdt aan de huidige protocollen en RIVM-maatregelen.

Voor ’t Oude Parochiehuis hanteren we een maximum van 50 personen.

Zo kunt u een verjaardag vieren in coronatijd

Sinds 18 augustus 2020 is het vieren van een verjaardag niet meer hetzelfde. De overheid gaf het advies om verjaardagen en andere familiaire feesten niet meer in huiselijke kring te vieren. Maar is het vieren van een verjaardag dan wel nog wel mogelijk met familie en vrienden?
’t Oude Parochiehuis biedt een aantal mogelijkheden.

Zo kunt u een verjaardag vieren in coronatijd

BBQ bij u thuis:

Met dit mooie weer heeft u misschien geen zin om te koken voor uw gasten. Reserveer daarom nu een BBQ arrangement compleet geleverd bij u thuis.

BBQ arrangement

Corona update:

Lees hier onze maatregelen rondom Corona

Herdenking van uw dierbare.

Heeft u een dierbare verloren in deze corona tijd en u mocht geen publieke condoleance houden. Wenst u toch een herdenking of condoleance na de corona tijd?  Neem dan nu alvast contact op met Ruud Keizer van ’t Oude Parochiehuis via 0297-778020. Hij kan u vertellen wat er nu of misschien over een paar weken allemaal mogelijk is.

Wie jarig is trakteert, maar wij trakteren de jarige.

Viert u uw verjaardag of huwelijksfeest  in ’t Oude Parochiehuis dan krijgt u van ons een cadeau.
U bent als jarige of bruidspaar op uw eigen feest namelijk helemaal GRATIS.

24 uurs rouwkamer blijft geopend.

In deze corona tijd zal onze  24 uurs kamer beschikbaar blijven voor gebruik.
Heeft u hier vragen over dan kunt u bellen met 0297-778020. Vraag naar Ruud Keizer en hij zal u alle benodigde informatie geven.

Eerdere uitzendingen:

Geloofsgesprek Mgr. Herman Woorts. 27 september 2020 09.45 – 10.00 uur

Live dienst vanuit de kerk Vinkeveen via NPO 2 (EO) 10.00 -11.00 uur

zondag 27 september : 11 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

Youtube link: https://youtu.be/5DFBNyYB29w

zondag 20 september : 11 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 13 september: 9 uur:  Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 6 september 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 30 augustus 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 23 augustus 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 16 augustus 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 9 augustus 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 2 augustus 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 26 juli 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 19 juli 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 12 juli 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 05 juli 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 28 juni 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 21 juni 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag 14 juni 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

zondag  7 juni 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

maandag  1 juni 2020 : 9 uur : Pinkster viering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.
-2e Pinksterdag

Zondag 31 mei 2020 : 9 uur : Pinkster viering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.
– 1e Pinksterdag

Zondag 24 mei 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

donderdag 21 mei 2020 : 9.00 uur : Hemelvaart eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

Zondag 17 mei 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

Zondag 10 mei 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.

Zondag 3 mei 2020 : 9 uur : Eucharistieviering live vanuit de kerk : Johannes de Doper Mijdrecht / Wilnis.