22 maart bandbrouwerij

Aanvang 19.30 uur.
Voor iedereen gratis entree.

Voor iedereen die het concept nog niet kent:
De Bandbrouwerij is drie jaar geleden ontstaan in N201 Aalsmeer en is inmiddels een begrip bij talloze muzikanten: of je nu allang in een band speelt of nog niet, een paar muzieklessen hebt gehad en snakt naar meer, je graag zingt onder de douche of een klassiek instrument speelt maar wel eens iets wil doen samen met een rock- of popband; alles kan worden uitgeprobeerd bij de Bandbrouwerij. Onder begeleiding van verschillende ervaren muzikanten, bandcoaches en muziekdocenten wordt er flink op los gejamd, gespeeld, geoefend net zo lang tot er wie weet wat voor prachtige dingen uit voortkomen. Er kan toegewerkt worden naar een aantal live-optredens om het resultaat voor groot publiek ten gehore te brengen en behalve dat levert het je sowieso weer leuke nieuwe ervaringen en nieuwe vrienden op! Als je eerst even de kat uit de boom wilt kijken is dat ook prima, de bar is open en iedereen is welkom om te komen kijken!
De Bandbrouwerij is op initiatief van Stichting Kunst Rond de Venen naar Mijdrecht gehaald en wordt ondersteund door diverse ervaren bandcoaches zoals bijvoorbeeld Jan Voortwist van Muziekschool Soundcheck.

Het begint om 19:30 en duurt tot 23:00, locatie is Het Oude Parochiehuis, Bozenhoven 152 in Mijdrecht, de entree is gratis.
Meer info, foto’s en video’s op de Facebookpagina van De Bandbrouwerij. Als je tussendoor vragen hebt, mail dan even met info@kunstronddevenen.nl

Het begint om 19:30 en duurt tot 23:00, locatie is Het Oude Parochiehuis, Bozenhoven 152 in Mijdrecht.