Bozenhoven 152, 3641AJ Mijdrecht
0297-778020 (ma-za 9.00 - 17.00 uur)

Recensies

Bruiloft in Joodse stijl

Op onze 30 ste huwelijksdag nog 1 keer ons jawoord uitspreken onder de Choepa en in de Joodse traditie . Wat een fantastisch feest was het ! Goede tips en raad gekregen , meegedacht over de kosher style catering bij de voor besprekingen , echt super ! En iedereen was zo lief en attent op het feest , wij als Bruispaar voelde ons echt VIP !
Heerlijk muziek , gave verlichting , onze bruiloft van 30 jaar geleden was geweldig maar onze dertig jarige bruiloft bij Zalenverhuur ‘t Oude Parochiehuis was net zo’n topper ! Mooie momenten zijn het waard om gevierd te worden , een betere plek had ik niet kunnen bedenken ! Dank jullie wel voor alles !

Lea Monique van Veen – Teunissen

Jaren 70/discofeest

Van begin tot het einde een geweldig feest gehad.+/- 70 personen. De gesprekken waren vooraf duidelijk, daarnaast dacht Ruud met ons mee en kwam met leuke ideeën. De dames van de bediening waren hartelijk en hebben de benen uit hun lijf gelopen…echt top! Een gezellige locatie, verlichting werd aangepast, verlichte discovloer geregeld, hapje en een drankje en lekker dicht in de buurt….wat wil je nog meer!

Dank voor het meedenken en organiseren👍💃🕺

Ivonne van der Laan

Huwelijksvoltrekking en feest

Nog steeds kijken we terug op een mooi feest en een perfecte avond en wordt er veel over gesproken (dus een goede reclame voor jouw zaal)

Super bedankt en Top geregeld.

Benny van Nieuwkerk

Verjaardag vieren

Op zaterdag 15 juli vierden mijn zwager zijn 65ste verjaardag in ’t Oude Parochiehuis in Mijdrecht/Wilnis. Van te voren hadden alle familieleden 3 platen aangevraagd en die waren die dag te horen en te zien op een groot scherm. Er werd meegezongen, en door sommige gedanst, wat het feest zeker ten goede kwam. Er werden koffie, thee en andere drankjes geserveerd door vriendelijk personeel, met lekkere hapjes erbij. Later in de middag was er een heerlijk warm/ koud buffet waar voor iedereen wel iets lekkers te vinden was, er was keus te over. Of je nu een verjaardag, bruiloft of jubileum te vieren hebt, dit is een prima locatie. Bedankt Ruud en Joanne Keizer.

Met vriendelijke groet,

Elly Voorn

Oma 90 jaar geworden,

We hebben een geweldig feest gehad in het 90 jarige Oude Parochiehuis. Het was top! Niet alleen voor oma, maar voor zowel jong als oud. Bedankt Ruud en collega’s voor de warme ontvangst en de liefdevolle bediening. Iedereen kon op eigen manier genieten.

Wij zijn erg aan het nagenieten,

Manja Houtman

Abraham gezien

Wij hebben er een onvergetelijk 50 jaar Abraham feest gevierd. Vooraf met Ruud goed overleg en ideeën doorgenomen. Een top DJ die precies aanvulde welke muziek wij het leukst vonden. Op de avond hadden we nog een surprise act en dat verliep allemaal vlekkeloos. Goed geregeld !

Goede bediening, lekkere hapjes, mooie verzorgde locatie en schone wc’s.

Isabella van den Wijngaard

Verjaardag 85 jaar

We hadden een zondagmiddag besproken van 13.00 tot 17.00 uur en konden een uurtje eerder komen voor de versiering. Gezellig zaaltje, lekker warm. Fijne bediening, vriendelijk en beleefd. Alles keurig op tijd en het eten was allemaal zalig. Extra pluspunt: alles is er super schoon! We komen er zeker terug voor onze toekomstige feestjes!

Eveline Santini-de Graaff

'T Oude Parochiehuis

Bozenhoven 152
3641AJ Mijdrecht