Toestemmingsverklaring

voor het toepassen van beveiligingscamera’s

In het kader van het waarborgen van de veiligheid van het aanwezige personeel en bezoekers aan ’t Oude Parochiehuis wordt er gebruik gemaakt van beveiligingscamera’s. Deze camera’s streamen 24 uur per dag data naar de server van de firma Nest.

De stream op de server is beveiligd en kan alleen door geautoriseerd personeel van ’t Oude Parochiehuis worden bekeken. Wij zullen in geval van calamiteiten de beelden opvragen en bekijken.

In het kader van de AVG zullen wij geen publicatie doen van het materiaal en alleen intern gebruiken voor toezicht en monitoring van de zalen, hal, toegangsmogelijkheden en tuin, waartoe ook de blokhut behoort. Beelden worden automatisch na 10 dagen overschreven. Beelden ouder dan 10 dagen kunnen niet meer worden opgevraagd.

 

Toepassing van beveiligingscamera’s bij uitvaart en condoleances.

Bij toepassing van beveiligingscamera’s bij een uitvaart en condoleance kunnen de beelden na afloop worden gewist, mits er geen calamiteit is geweest. Na verzoek zal de verwijdering van de beelden van de server binnen 24 uur gebeuren. Indien het gewenst is door de familie, om in het kader van rouwverwerking de beelden van de beveiligingscamera’s te ontvangen, zal ’t Oude Parochiehuis deze beelden afstaan aan de uitvaartondernemer. Er dient vooraf een USB-stick van 16 GB te worden overhandigd aan ’t Oude parochiehuis. Het is mogelijk dat door technische redenen opnames niet gelukt zijn, hier kunnen geen claims uit voortvloeien.

 

Verklaring voor de cliënt

Ik, ondergetekende, heb notie genomen van de toepassing van beveiligingscamera’s in en rondom

’t Oude Parochiehuis. Ik heb deze toestemmingsverklaring gelezen en begrepen en geef toestemming tot het gebruik maken van beveiligingscamera’s.
Ik verklaar :

  • GEEN beelden te willen ontvangen van het bezoek aan ’t Oude Parochiehuis en wil dat dit materiaal wordt gewist (indien er geen incidenten zijn geweest).
  • WEL beelden te willen ontvangen van het bezoek aan ’t Oude Parochiehuis. Ik lever vooraf een
    USB-stick aan van minimaal 16 GB. Ik ben na ontvangst zelf verantwoordelijk voor de inhoud op de USB-stick en ben ervan op de hoogte dat hiervoor ’t Oude Parochiehuis niet aansprakelijk gesteld kan worden. Ik ben er eveneens van op de hoogte dat door technische redenen opnames niet gelukt kunnen zijn, hier kunnen geen claims uit voortvloeien.

    • Beelden op de server dienen na overdracht te worden gewist (indien er geen incidenten zijn geweest)
    • Beelden worden gewist naar de standaard periode.

Download verklaring voor ondertekenen