Vergaderen

Bij Zalenverhuur ‘t Oude Parochiehuis weten wij hoe belangrijk een goed
georganiseerde vergadering is. Wij bieden u alle ruimte en middelen die u voor
uw vergadering gewenst zijn en beschikken over een vaste AV Partner.

Een zakelijke vergadering of een creatieve brainstormsessie? Het kan allemaal op deze sfeervolle en authentieke locatie in Mijdrecht. De locatie, gelegen aan de rand van Mijdrecht-Wilnis, zal zeker inspiratie geven om een goede meeting te houden. Vanuit de vergaderlocatie ben u zo bij de locale landerijen, ook prettig om er even uit te lopen als u een frisse neus nodig heeft.

Tijdens de vergadering verzorgen we uiteraard graag de catering en zijn er uiteenlopende mogelijkheden die we u kunnen bieden.

De basis als koffie, thee en water is uiteraard altijd inbegrepen in een arrangement. Ook gebruik maken van een flipover en een TV-scherm is mogelijk. Een lunch en borrel verzorgen we uiteraard ook graag en kunnen we op uw wensen afstemmen.

Afhankelijk van het aantal personen kiest u de juiste ruimte. (Zaaldetails)

Hoofdgebouw :
Combineren we de Barzaal met de Middenzaal dan kunt u deze gebruiken tot maximaal 170 personen in theater opstelling.

Theater : maximaal 170 personen
Cabaret : maximaal 80 personen
School : maximaal 24 personen

U-vorm : maximaal 45 + 30 personen
Carre’ : maximaal 2x 35 personen

(maximaal 200 personen in losse op stelling)

stoel opstelling

Blokhut :

Gelegen aan de achterkant van ‘t Oude parochiehuis staat de Zweedse blokhut.
Met een oppervlak van 25 m2 bied deze blokhut voldoende ruimte en rust.

Deze nieuwe locatie is o.a. te gebruiken voor vergaderingen, workshops of rustruimte.
Vanuit de blokhut heeft u direct toegang tot de groene tuin waar u bij mooi weer heerlijk in de zon kunt overleggen.

Standaard aanwezig :
 Warm en koud water
 Wc
 Gratis Wifi
 Koelkast
 Koffiemachine
 Waterkoker
 Verwarming
 Airco
 Elektriciteit.
In vergader opstelling bied deze ruimte plaats voor 10 tot 12 personen.

Opties : <direct naar onze presentatie pagina>
 TV scherm (tbv presentatie)
 Flapover met papiersheets

U huurt deze blokhut al vanaf € 150,- inclusief BTW per dagdeel.

♦ Reserveer nu ♦

Wenst u gebruik te maken van een beamer / tv scherm met audio? maak uw voorkeur kenbaar en wij regelen het voor u.