Zo kunt u een verjaardag vieren in coronatijd

Sinds 18 augustus 2020 is het vieren van een verjaardag niet meer hetzelfde. De overheid gaf het advies om verjaardagen en andere familiaire feesten niet meer in huiselijke kring te vieren. Maar is het vieren van een verjaardag dan wel nog wel mogelijk met familie en vrienden?
’t Oude Parochiehuis biedt een aantal mogelijkheden.

Als het weer meewerkt

Voor wie de komende tijd jarig is, werkt het weer enorm mee. De verjaardag buiten vieren, biedt mogelijkheden. ’t Oude Parochiehuis heeft een lekkere tuin van ruim 300 m2 waar uw gezelschap heerlijk kan zitten en genieten. Dit allemaal op 1.5m afstand van elkaar.
Mensen uit 1 huishouden hoeft u niet mee te rekenen en die hoeven ook geen afstand te houden.

Binnen

Werkt het weer niet mee dan nodige we u binnen uit in een van onze zalen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om altijd gebruik te maken van de binnenzaal. De binnenzaal is ruim 200m2 en is rolstoel toegankelijk, beschikt over een lucht ververs systeem welke 7500 liter verse lucht per minuut kan inblazen. Dit zit ruim boven de gestelde norm. Tafels en stoelen zijn aanwezig en worden samen met u ingedeeld.

Verdeel het bezoek

Wie zijn/haar verjaardag toch liever groot viert en niet kan wachten om iedereen te zien, doet er slim aan om het bezoek te verdelen. Spreek met het bezoek af wie wanneer komt. Dan kan op de dag zelf, een aantal mensen ’s ochtends, de rest ’s in de middag. Dan bent u extra lang jarig! Op deze manier kunt u zelfs rekening houden met bezoek dat kwetsbaarder is. Dan is het niet te druk en is het geen probleem om 1,5 meter afstand te bewaren.

Registratie

Het is verplicht om uw bezoek persoonlijk uit te nodigen en hiervan een registratie te overhandigen. Wij hebben voor u een Corona bezoeklijst klaar liggen welke we u kunnen overhandigen. Zo wordt het registeren een stuk vriendelijker en wij regelen de rest.

Uit eten

Wie zijn/haar verjaardag liever wat uitgebreider viert kan ook komen eten met een gezelschap. Wij reserveren dan de hele zaal voor u zodat u en uw genodigden alle privacy hebben. U krijgt uw gekozen menu aan tafel uitgeserveerd of u kunt langs het buffet lopen waar we het eten voor u opscheppen.

Feliciteren op afstand

Elkaar feliciteren buiten het eigen huishouden om kan helaas nog niet. Alle die lieve knuffels en kussen houden we tegoed. Maar het is op zijn minst fijn dat er weer mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten. Zelfs als u niet jarig bent!

Ons cadeau voor de jarige

Bent u jarig dan ontvangt u van ons een cadeau: uw persoonlijke deelname aan het feest is helemaal gratis. Is dat niet feestelijk?

Zelf eten en drinken verzorgen.

Dit is bij ons helaas niet mogelijk. Graag bespreken we met u uw wensen.

U kunt reserveren en uw pakket bespreken via 0297-778020. Een van onze medewerkers zal dan vervolgens contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

U kunt ook een bericht achterlaten via onze contact pagina